Kabouterknutselwedstrijd voor kinderen St Martinusschool

Pa Pinkelman heeft gehoord dat de kinderen van de St Martinusschool deze week thuis moeten blijven en sommige zelfs niet naar buiten mogen. In overleg met juffrouw Karin heeft pa Pinkeman beloofd de kinderen die deze week het leukste, grappigste en mooiste kabouter knutselwerk maken een echt pa Pinkeman kaboutertje krijgen. 

Ga helemaal los, knutsel samen met je broertjes en zusjes, papa en mama of opa en oma een kabouterhuisje of gewoon iets leuks. Alles mag, ook tekeningen kunnen meedoen.  Jullie kunnen ook deze week het “Echte Baekse Kabouterdeurkes leed”  uit je hoofd leren. De tekst staat onder het filmpje op de pagina Muziek en Video

Deze pagina is alleen voor de kinderen van de St Martinusschool en alleen te benaderen met de aan u verstrekte link. Als u naar andere pagina’s van de site gaat kunt u via de (<) terug klikken tot u weer op deze pagina bent. Het is daarom niet wenselijk om de URL van deze pagina via Facebook of andere media te versprijden. Deze pagina is alleen tijdelijk aangemaakt voor de kinderen van de St Martinusschool. 

Hoe doe je mee?

Maak een foto van je creatie en mail deze naar :  dekaboutermakelaar@gmail.com

Vergeet niet je naam (voornaam en eerste letter van je achternaam) te vermelden en eventueel een verhaaltje over wat je hebt gemaakt. 

Spelregels

Maak een leuk knutselwerk of tekening met als thema Kabouters.  Zorg dat een foto van je creatie uiterlijk volgende week maandag via bovenstaand formulier is verstuurd. Pa Pinkelman en tante Pollewop zullen samen met juffrouw Karin de kunstwerkjes beoordelen. De winnaars zullen op school van juffrouw Karin een kaboutertje ontvangen als de school volgende week weer open is.  

Kabouter Kunst Galerie

Er zijn al een paar kunstwerkjes binnen

Tekening van Noëlle.

Nienke wilde graag een “kabouterbos” knutselen. Verschillende bomen met verschillende deurtjes heeft ze bedacht en er kwam ook een vijvertje met kikkertjes erin. De kabouters staan op de voorgrond, want anders lijkt het alsof ze niet in de kabouterhuisjes (die dus zogenaamd in de verte staan) passen.

Tekening van Romy

Nya heeft samen met haar mama een super mooi knutselwerk gemaakt. Een hele mooie tuin, waarin een kabouter heb nageverfd, en nog een kleine kabouter heb geverfd. Dat ben ik zelf als ik een kabouter zou zijn. Dan twee hele mooie vlinders geknutseld en een lieveheersbeestje . Ook staat er nog een hele mooie boom  en een kabouterhuisje in de tuin. Vooraan op het knutselwerk zie je in het oranje de deur, daar moet je even op kloppen als je deze mooie tuin wil komen bewonderen! 

Kunstwerk van Liv

Milan heeft een kabouter en paddestoel gemaakt van klei.

Downloads

Pa Pinkelman heeft de avonturen van de neefjes gebundeld deze is HIER te downloaden als pdf. De voorkant is en kleurplaat gemaakt door Cartoontjes.