Deurtjes in en rond het Kelmonderbos zijn op de grote kaart groen. Via onderstaande link kunt u de kaart met alleen de Park en Bos deurtjes als pdf downloaden om eventueel uit te printen. Kaart met deurtjes in park en Kelmonderbos. (Deze kaart is jammr genoeg niet meer up to date, inmiddels zijn weer verschillende deurtjes verdwenen)

Sommige deurtjes verdwijnen jammer genoeg “spontaan”. We probeen de kaart up to date te houden maar kunnen niet garanderen dat er bij elk punt nog een kabouterdeurtje te vinden is. Mocht u deurtjes missen kunt u dat melden via contact formulier. We verangen geen deurtjes meer gratis. Als partculier kunt u een deurtje kopen voor 15 euro. De gehele opbrengst gaat naar de voedselbank voor extratjes voor kinderen.

De Kaboutermakelaar betaalt  alles uit eigen zak, zowel de deurtjes de webhosting en gebruiksrechten voor deze kaart. Het gebruik van deze kaart is uitsluitend toegestaan voor het zoeken van kabouterdeurtjes in de gemeente Beek zonder een daaraan verbonde route. Het gebruik van deze kaart, een directe link naar deze pagina of het gebruik van de URL van de kaart is niet toegestaan voor commerciële doeleinden. Gebruik van deze kaart anders dan voor het zoeken naar de kabouterdeurtjes is uitsluitend toegestaan na overleg en met toestemming van de Kaboutermakelaar.